BMW 130i Challenge keert terug in Hardenberg

Na de spekgladde seizoensafsluiter in Twente eind vorig jaar werd het stil in rallyrijdend Nederland door het coronavirus. De start van het rallyseizoen liet daarmee lang op zich wachten, maar dit weekend is het dan eindelijk zover. Onder een streng corona-protocol wordt dit weekend de Prima/Acon Vechtdal Rally georganiseerd in en rondom Hardenberg.

Door het coronavirus en daarmee het verkorte rallyseizoen is er besloten om geen kampioenschap te organiseren voor de BMW 130i Challenge in 2020, maar dat betekent niet dat de equipes daardoor in de garage blijven staan. Het Maxifleur Rallyteam en het Reconsales Rallyteam melden zich namelijk present in Hardenberg, waardoor de meest dwarse rallyklasse van Nederland alsnog vertegenwoordigd is dit weekend.

De Vechtdal Rally bestaat uit drie klassementsproeven, die elk tweemaal worden verreden. Het evenement is compact opgezet en zal in één middag worden afgewerkt. Door de maatregelen die de organisatie zijn opgelegd is het helaas niet mogelijk om toeschouwers toe te laten langs de proeven. Desondanks kan er na afloop van de wedstrijd een videoreportage bekeken worden op onze website, waardoor er alsnog genoten kan worden van de dwarse doorkomsten van de BMW’s!

In 2021 hopen we weer een mooi kampioenschap voor de BMW 130i Challenge te organiseren. Wilt u meer weten over de Challenge? Of wilt u eens proeven van de gezellige sfeer van onze ‘rallyfamilie’? Neem dan gerust een kijkje op onze website.