Rallyteam Twente rijdt naar de 1e plek in de 325i challenge

De TankS short rally, een kort evenement waarbij de snelheid hoog ligt. De smalle dijkweggetjes die er glad bij liggen met vele bomen naast de weg. Het is Rallyteam Twente gelukt om aan het einde van de dag 1e te eindigen. 5 teams reden mee aan de short rally en 3 team aan de grote rally. Voor het klassement werden 5 proeven meegerekend voor de einduitslag.

Marieke Slob die als gelegenheid navigatrische instapte bij Niek was naar afloop erg blij. Het was even wennen aan elkaar maar desondanks zat de snelheid er goed in. Volgens Marieke was de bochten snelheid hoog waardoor juist in deze rally voorsprong gepakt kon worden. Op proef 1 hebben we ons 1 keer verremd en op proef 3 zijn we 1 keer gespind vertelde Niek. Proef 4 en 5 zijn foutloos gereden. Tijdens de leuke industrie proef hadden we wat verkeer maar desondanks kwamen we met een grote gilmlach uit de auto.

Het was een leuke,korte en snelle rally. We gaan ons best doen om in Sulingen te starten, dit is nog afhankelijk of Niek een navigator kan vinden. Gesprekken zijn gestart dus we hopen aan de start te staan.

We houden jullie op de hoogte via de site en Twitter. Meer informatie over Rally Team Twente is te vinden op: http://www.rallyteamtwente.nl/

Kalender 2014:
3 mei Rallye Sulinger land Sulingen (Duitsland)
19 / 20 september Hellendoorn rally Hellendoorn
10 / 11 oktober Laustiz rally Boxberg (Duitsland)
1 / 2 november Conrad Euregio rally Hengelo