PB Smets Rallyteam: Heerlijk zo’n thuiswedstrijd!

Met 4 startende challenge deelnemers zou dit niet alleen een heet weekend qua temperatuur zijn, maar zeker ook heet qua dwarse strijd op de paden. Met 2 overwinningen op zak, was ook deze wedstrijd voor ons de doelstelling: Finishen!

De eerste avond proeven liepen lekker. Niets forceren en zorgen dat je zaterdag weer aan de start kunt verschijnen. Bij de vliegende service in Helmond was, na 4 proeven de auto nog in top conditie.
Ook de resterende proeven zijn zonder problemen verreden.

Zaterdag beloofde een nog hetere dag te worden. En dat was het ook! Tijdens de service kreeg de auto dan ook extra aandacht aan het koelsysteem. De proeven lagen er mooi en vooral stoffig bij. De sfeer in de auto was goed en er werden mooie tijden neer gezet. Het tempo van Bas en Marieke Slob konden we helaas net niet volgen, dus we gingen geen grote risico’s meer nemen. 2e plek zou prima zijn voor ons. Met in het achterhoofd dat we in de challenge dan nog steeds eerste zouden staan en het feit dat dit Peter’s eerste ELE overwinning zou zijn hebben ze de rally keurig netjes uitgereden.

Doelstelling wederom bereikt en een mooie 2e plaats op zak. Moe en voldaan zijn we weer naar huis gegaan. Het was weer een mooi en gezellig weekend!  Op naar de GTC rally.