Toch een succesje voor het Maxifleur Rallyteam

Een verre van ideale voorbereiding naar de wedstrijd toe en de nodige ongemakken tijdens de wedstrijd, waren niet de opmaat naar het prestatieniveau dat we van onszelf gewend zijn. Maar toch spreken we van succes.

Want nog nooit kwam het Maxifleur Rallyteam verder dan een paar kilometer bij de GTC rally. De finish halen was daarom al een succes. Wellicht het gevolg van een behouden rit waartoe al snel werd besloten. Het team stond door drukke werkzaamheden nog niet in het standje ‘full rallymode’ en ging er dan ook nog niet vol voor.

Het tempo lag dan ook lager dan normaal. Daarnaast waren er een paar ongelukkige momenten op de rondkoers met andere deelnemers waardoor er tijd werd verloren. Toen er door fysieke problemen in de auto tijdelijk op zicht gereden moest worden, werd de achterstand al snel niet meer te overbruggen.

Nu hadden Michale Kamper en Henk van de Brug waarschijnlijk ook zonder onze tegenslagen ons meerdere moeten erkennen in de ongenaakbare Maurice Kuijstermans en Kirsten Rothman. Zij reden voor het eerst in onze oude auto. En dat deden ze gewoon fantastisch met een eerste plaats in de 130i challenge en een geweldige 10de plaats algemeen. Proficiat!
Al met al is het duo zeer content met de 2e plaats en de technisch probleemloze kilometers die er aan vooraf gingen. Het rallygevoel is weer een beetje terug!