Geslaagd debuut voor Kuijstermans Rally Team

Gisteren werd de Internationale GTC Rally gereden, voor Maurice Kuijstermans en Kirsten Rothman de eerste sinds anderhalf jaar! “We hadden ons voorgenomen om rustig te rijden, geen risico’s te nemen en de auto goed te leren kennen.”
“Zo gezegd zo gedaan, maar het verliep even wat anders. Van stromende regen, via glibberend onverhard, kapotte bumpers, weigerende lampenbars en veel lol bleken we het eigenlijk heel goed te hebben gedaan. Hoe goed, daar kwamen we pas achter op het podium. Een mega-grote wisselbokaal vanuit de 130i Challenge en drie extra bekers mee naar huis, waaronder de snelste 2-wiel aangedreven deelnemer. Ongelofelijk gaaf!”
“Natuurlijk willen we even wat mensen bedanken, want zonder hen was het niet mogelijk geweest. Natuurlijk alle sponsoren, fijn dat jullie achter ons staan! En ons altijd vertrouwde serviceteam (Piet en Stefan), de catering en zorg van Lia, WDM Motorsport voor het lenen van de brandstofpomp en natuurlijk ook de GTC Rally voor het organiseren van een top-rally!”