PrestonPalace Rallyteam ruikt kansen bij Conrad Rally te Hengelo

Na de succesvol verlopen Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally, waarbij het PrestonPalace Rallyteam de benodigde punten voor het kampioenschap én de dwarsliggerbokaal binnen de BMW 325i Challenge binnen sleepte, biedt de Conrad Rally op 1 november 2015 zeker weer kansen op succes.

Dirk de Boer en Fred Roelfsema willen in de door het technisch team perfect geprepareerde BMW ook deze rally maximaal scoren. Er is nog volop kans voor het vasthouden van de prachtige derde plaats in de BMW 325i Challenge die het PrestonPalace Rallyteam op dit moment bezet.

Een aantal pech- en schadegevallen zijn er mede oorzaak van dat de stand in het kampioenschap nogal sterk beïnvloed is. Dat maakt dat het aan het einde van het seizoen nog heel spannend is binnen het kampioenschap over de verdeling van de prijzen. Maar zoals altijd geldt ook hier de stelregel: “Wie finisht, scoort punten!!”

Zit er tijdens de Conrad Rally nog een verrassing in, net als bij Hellendoorn??

Ook de dwarsliggerbokaal is een felbegeerde prijs onder de deelnemers van de challenge. De equipe die het meest sensationeel dwars door de bochten gaat, wint deze cup met de grote oren. Aan het eind van het seizoen wordt de cup overhandigt aan het team dat hem het vaakst heeft gewonnen. En Dirk de Boer kennende heeft hij daar zijn zinnen op gezet. Die beker moet pronken op de receptie-balie bij hoofdsponsor Preston Palace te Almelo!!!

Het team zal alles in het werk stellen om de doelstellingen te halen en zijn druk in de voorbereiding voor deze laatste spannende rally binnen de BMW 325i Challenge. De BMW van het PrestonPalace Rallyteam wordt daarom de komende weken nog een keer helemaal gecheckt .Er staan diverse kleine reparaties op de planning zoals o.a. het vastzetten van de complete uitlaat, alhoewel het wel spectaculaire beelden gaf in de Hellendoorn Rally met die vonkenregen achter de BMW aan.

De Conrad Rally te Hengelo wordt dus een spetterend slot van een prachtig rallyseizoen binnen de BMW 325i Challenge te Nederland. Het Preston Palace Rallyteam roept daarom fans en rallyliefhebbers op om het team te steunen en aan te moedigen tijdens dit spektakel in en rond Hengelo. U bent natuurlijk ook meer dan welkom op het serviceterrein bij Thales om de service aan de auto van het team van dichtbij te volgen.

Uiteraard is het niet mogelijk om onze BMW 325i E30 aan de “praat” te houden zonder de steun van hoofdsponsor Preston Palace Almelo, co-sponsor Hanos Apeldoorn, Adwise Internetmarkering Almelo, K.A.N. Reclame en Belettering Wijchen, Eurol Nijverdal, Recreate Maatwerksoftware Rijssen, Gentle Catering Almelo, Smelt Europe Zwolle, OSB Overbeek Schildersbedrijf Hengelo, Autobedrijf Frank Rijssen, Repkon -van den Berg Montage Staphorst, Haselhoff Banden en Automobielbedrijf Schlichter Hengelo.

Uiteraard kunt u het PrestonPalace Rallyteam ook volgen via de Facebook-pagina van het team en de website www.prestonpalace-rallyteam.nl.