PrestonPalace Rallyteam verdedigt derde plaats in Hellendoorn Rally

Aanstaande vrijdag 18 en zaterdag 19 september staat de 33e editie van de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally op het programma. Met 65 deelnemers aan de start zal het wederom een spannende strijd worden.

Zeker in de BMW 325i Challenge, die met zeven deelnemers van start gaan, zal het een mooie confrontatie worden.

Het PrestonPalace Rallyteam is, met startnummer 57 op de auto, één van de teams die zal trachten een topklassering af te dwingen en de eerdere resultaten van dit jaar een vervolg te geven. Want door de wet van de gelijkmatigheid staat het team momenteel op een verdienstelijke 3e plaats in het kampioenschap. En dat is in een veld van 11 deelnemers een prachtig affiche!

Helaas moet het team het nog steeds doen zonder zijn vaste navigator Egbert Kamp. Bij hem is vorig jaar hartfalen geconstateerd maar gelukkig is hij inmiddels op de weg terug nadat er een pacemaker is geïmplanteerd.

Het PrestonPalace Rallyteam prijst zich echter gelukkig dat Dirk de Boer dit seizoen de zeer ervaren Fred Roelfsema naast zich weet in de hot seat.

Op technisch vlak is de BMW onder handen genomen door de technische mannen Dirk de Boer, Antoine Maijers, Rick Schutte en Casper Aarsman. Na een test van twee weken geleden, kwam naar voren dat de versnellingsbak kuren vertoonde en de oliekoeler lekkage had. De mannen hebben de versnellingsbak gedemonteerd en voorzien van enkele nieuwe onderdelen. Tevens is er een nieuwe oliekoeler geplaatst en zijn, rondom, de banden vernieuwd. Dus reden genoeg om met een positief gevoel de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally te lijf te gaan en weer schadevrij over het finishpodium te mogen rijden.

Uiteraard is het niet mogelijk om onze BMW 325i E30 aan de “praat” te houden zonder de steun van hoofdsponsor Preston Palace Almelo, co-sponsor Hanos Apeldoorn, Adwise Internetmarkering Almelo, K.A.N. Reclame en Belettering Wijchen, Eurol Nijverdal, Recreate Maatwerksoftware Rijssen, Gentle Catering Almelo, Smelt Europe Zwolle, OSB Overbeek Schildersbedrijf Hengelo, Autobedrijf Frank Rijssen, Repkon -van den Berg Montage Staphorst en Automobielbedrijf Schlichter Hengelo.

De planning van het PrestonPalace Rallyteam ziet er als volgt uit:

18/19 september Hellendoorn rally

1 november Conrad Euregio Rally Hengelo

Uiteraard kunt u het PrestonPalace Rallyteam ook volgen via de Facebook-pagina van het team en de website www.prestonpalace-rallyteam.nl. Informatie over de 325i Challenge vindt u op www.325ichallenge.nl