PrestonPalace Rallyteam vol ambitie naar Autosoft Vechtdalrally

Het PrestonPalace Rallyteam zal zaterdag 18 juni deelnemen aan de Autosoft Vechtdalrally te Hardenberg met startnummer 34 op de BMW 325i E30. Wederom zal Jan Beumer op de hotseat naast Dirk de Boer plaats nemen.

In de tweede rally op de kalender van de 325i Challenge, de Duitse rally “Rund um die Sulinger Bärenklaue, moest het team door technische problemen helaas de wedstrijd staken. Juist op het moment dat Dirk en Jan het ritme behoorlijk te pakken hadden, ging het mis. Een onwillige zuiger sloeg een vuistdik gat in het motorblok en het was in een split-second over en uit.

Aanstaande zaterdag 18 juni dus de Autosoft Vechtdalrally in de “achtertuin” van Dirk. Juist daarom is het team er des te meer op gebrand om daar een goed resultaat neer te zetten en waardevolle punten in de wacht te slepen voor het kampioenschap.

De chemie in de auto tussen Jan en Dirk blijkt prima te zijn en ze gaan dan ook proberen verder te gaan waar ze in Sulingen waren gebleven: prima notes en een hoog ritme!!

Totale lengte klassementsproeven 98

Aantal klassementsproeven 9

Wegdek klassemenstproeven verhard 95%

Start eerste deelnemer vanuit service 13:01

Finish eerste deelnemer 18:31

U bent zaterdag uiteraard van harte welkom tijdens de Autosoft Vechtdalrally in Hardenberg waar u het team in actie kunt zien. Tevens kunt u op het serviceterrein t.o. de Evenementenhal Hardenberg even gezellig langskomen om een babbeltje te maken bij onze servicetent en alle overige teams aan het werk zien.