PrestonPalace Rallyteam weer in oude bezetting aan de start in de 325i Challenge

Zaterdag 8 april start het rallyseizoen 2017 weer voor de deelnemers van de meest dwarse klasse in de Nederlandse rallysport, de BMW 325i Challenge. Plaats van handeling is de Centraal Nederland Rally die verreden zal worden in de omgeving van Barneveld, Voorthuizen en Putten.

Het PrestonPalace Rallyteam zal aan de start verschijnen met een auto die, technisch gezien, vrijwel nieuw opgebouwd is door het technische team Antoine en Rick, waarvoor hulde. Uiteraard kon dit alles niet zonder het cateringwerk van Gerlinde. Als klap op de vuurpijl is de BMW ook nog eens voorzien is van een nieuwe -in het oog springende- livery. Deze is door de PR/marketingafdeling van Preston Palace ontwikkeld en door Jazet Reclame Vormgeving in Almelo op de auto gewrapt.

Tevens komt het PrestonPalace Rallyteam weer in de oude vertrouwde bezetting aan de start, dus met Dirk de Boer achter het stuur en Egbert Kamp op de hotseat. Beide heren hebben, door fysieke omstandigheden, een mindere periode achter de rug en zullen dan ook deze eerste rally weer ritme op moeten doen. Maar dat zien ze erg positief tegemoet en zullen in ieder geval voor de punten gaan strijden in het kampioenschap en proberen de mooie 3e plaats algemeen in 2015 een vervolg te geven of zelfs te verbeteren. Zeker is echter ook dat men een gooi zal doen naar het winnen van de dwarsliggersbokaal. En dat is aan de rijstijl van de mannen wel toe te vertrouwen!

Graag zien we jullie op het serviceterrein bij onze serviceplek of onderweg langs de mooie klassementsproeven.