Rallyteam Twente van start in TankS rally

Rallyteam Twente gaat weer van start in 2014. In de Winter is er weer veel gebeurd. De auto is uit elkaar gehaald en weer netjes opgebouwd, het team is verhuisd naar een andere garage en Niek heeft geen vaste navigator meer. Marieke Slob, die navigatrice is bij Bas Slob, gaat voor de TankS rally naast Niek zitten. Bas heeft de auto nog niet klaar en dit maakte mogelijk dat Marieke eenmalig bij Niek kan navigeren.

Afgelopen weekend was de keuring van de 325i Challenge. Hierbij wordt gekeken naar veiligheid, gewicht en vermogen van de auto’s. De bedoeling van de Challenge is om alle auto’s gelijkwaardig, veilig en voor een relatief leuk budget rally te laten rijden.

 

De TankS staat bekend om de snelle dijkproeven rondom Emmeloord. Het is de 1e locatie van het jaar waar Rallyteam Twente gaat proberen om het racetempo weer op te pakken. Er wordt meegedaan aan de Short rally, wat betekent een kortere versie van de grote rally. Een mooi evenement waar het team veel zin aan heeft. Het gaat om 5 proeven waar geen ruimte voor fouten zijn. Vanuit de 325i Challenge rijden er 8 BMW’s mee. Aankomend weekend gaat het team voor veel plezier en waar mogelijk een leuke prestatie.

We houden jullie op de hoogte via de site en Twitter. Meer informatie over Rally Team Twente is te vinden op: http://www.rallyteamtwente.nl/

Kalender 2014:
15 maart TankS (short) rally Emmeloord
3 mei Rallye Sulinger land Sulingen (D)
19 / 20 september Hellendoorn rally Hellendoorn
10 / 11 oktober Laustiz rally Boxberg (D)
1 / 2 november Conrad Euregio rally Hengelo