GM rally klaar voor Circuit short rally Zandvoort

Na een korte kennismaking met de achterwielaandrijving is het tijd voor het echte werk. Op zaterdag 28 februari zullen rond een uur of half 12 alle paardenkrachten losgelaten worden om de rally proeven van de Circuit short Rally in Zandvoort zo snel mogelijk af te leggen.

De 6 proeven zullen rond 16 uur weer afgelegd zijn door de eerste deelnemers. Een korte maar leuke rally voor de toeschouwer omdat het een compact parcours is. Deze rally telt nog niet mee in het puntenklassement van de 325i Challenge. De eerste rally voor het klassement zal pas gereden worden op 18 april in Putten. Dat geeft ons en andere deelnemers van de Challenge de gelegenheid om te testen met de voertuigen en zo helemaal klaar te stomen voor de agenda van de Challenge en ons iets meer tijd om de auto te finaliseren.

 

We zijn aan het wachten op een aantal onderdelen, maar 18 april is realistisch én haalbaar om daar aan de start te staan met een verse BMW E30 325i. Om toch te kunnen rijden aankomend weekend en ervaring op te doen met de BMW’s, gaan we van start in een nieuwere E36 325i in samenwerking met de Motorsport & Engineering uit Deurne. Hopelijk tot zaterdag en anders….

De foto’s en video’s volgen snel!